Disclaimer

Via deze website stellen wij informatie beschikbaar over de diensten van Misco Solutions, Cisco en Cisco Meraki. Wij besteden zorg aan de juistheid van deze informatie. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuistheid of onvolledigheid in de verstrekte informatie.

PRIVACY STATEMENT

Wij respecteren de privacy van u als bezoeker van onze website en zullen informatie die u ons via deze website stuurt vertrouwelijk behandelen. Uw gegevens zullen enkel worden gebruikt om u informatie te sturen of contact met u op te nemen. Uw gegevens zullen nooit aan derden worden verstrekt.

Informatie over uw bezoek zal enkel worden gebruikt ter analyse en verbetering van onze website. Ook informatie die u eventueel achterlaat zal enkel gebruikt worden ter verbetering van onze site en dienstverlening.

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten over Network-as-a-Service en hoe u dit voor uw organisatie zo optimaal mogelijk inricht? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. U krijgt zo spoedig mogelijk antwoord.